Νεοελληνική Γλώσσα Α΄Γυμνασίου. Επιστολή σε ένα φίλο μου για μία θεατρική η οποία μου άρεσε και την προτείνω.



Φίλε  Νίκο.

Εύχομαι να είσαι καλά. Σου γράφω να σε ενημερώσω για τη θεατρική παράσταση την οποία όπως σου  είχα πεί είδα χθές.Θυμάσαι,μιλάω για  το «Φιλάργυρο» του Μολιέρου.Σε ενημερώνω ότι ήταν καταπληκτική και σου την προτείνω ανεπιφύλακτα να πάς να τη δείς.

Κυριολεκτικά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Το θέατρο  είχε τέλειο φωτισμό και ακουστική. Είχα πολύ καλή θέση κοντά στην τεράστια σκηνή. Τα σκηνικά πραγματικά σε μετέφεραν σε μία άλλη εποχή,ήταν απολύτως επιτυχημένα.

Το προσωπικό,οι ταξιθέτες και οι τεξιθέτριες ήταν πολύ ευγενικοί και μας βοήθησαν. Οι ηθοποιοί καταπληκτικοί στους ρόλους τους.Απέδωσαν και το πνεύμα της εποχής,μπήκαν μάλιστα τόσο βαθιά στο ρόλο τους ώστε καταλάβαμε όλοι τι σημαίνει το να είναι κανείς λάτρης του χρήματος. Πόσα χάνεις στη ζωή εάν τόσο αγαπάς το χρήμα.Επίσης να σημειώσω ότι μου άρεσε η αλληλεπίδραση την οποία  είχαν με το κοινό οι πρωταγωνιστές του έργου.

Επειδή ξέρω πόσο σου αρέσει το θέατρο,πόσο προσπαθείς να ασχοληθείς και να ερευνήσεις σημαντικά προβλήματα που όλους μας απασχολούν, σου προτείνω ανεπιφύλακτα αυτήν την παράσταση.Πραγματικά θα ωφεληθείς,θα ευχαριστηθείς και κυρίως θα σου μείνει αξέχαστη.

Φιλικά

Κώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

vasilios888@yahoo.gr